Wat kunnen we allemaal

De Taarthoeve verzorgt uw complete bruidstaart. Maar ook luxe taart of gebak bij elke andere gelegenheid. 

Of denk bijvoorbeeld eens aan een sweet table of een baby shower tower. Van klein tot groot. Met alle smaken en varianten.

 

Wij maken voor jullie een unieke bruidstaart. Van standaard vormen tot een taart die door jullie zelf ontworpen is. 

Samen met ons bouwen jullie je eigen taart op. Bepaal de grootte, smaak en decoraties helemaal zelf. Zo wordt jullie taart ook echt passend bij jullie bruiloft.

Stel zo ook zelf een sweet table samen, met keuze uit vele zoete gebakjes en koekjes. 

 

Bij ons krijgen jullie alle vrijheid om de taart te ontwerpen zoals jullie dat zelf willen. Er zijn diverse heerlijke vullingen mogelijk die niet alleen uit crème bestaan. Combineer smaken, zoals champagne-framboos, chocolade-aardbei of mango-kokos. Zo wordt de binnenkant net zo fantastisch als de buitenkant.

 

Iedere bruidstaart is anders, een exacte prijs is daarom op voorhand niet makkelijk te geven. Ter indicatie: we beginnen met een basisprijs van € 6,00 per persoon (voor taarten voor 10 t/m 30 personen, daarna wordt het goedkoper). Hiervoor krijgen jullie een vanille biscuit met 1 soort vulling. De taart kan daarna persoonlijk gemaakt worden met extra vullingen, andere soort cake, extra bodem, meerdere vullingen en allerlei decoratieve mogelijkheden. Kortom: exact de taart die jullie willen hebben! 


Bruidstaart

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. De voorbereidingen zijn de start van het hele feest. Nog voor de huwelijksdag zelf moet er van alles worden geregeld. Zo ook de bruidstaart. Maar dan komen de vragen: "wat willen we, hoeveel willen we, hoe moet het smaken, hoe moet het eruit zien". Wij kunnen jullie daar bij helpen. Wij stellen in overleg met jullie de perfecte smaakcombinatie samen. Het aantal lagen kunnen we adviseren. Hoe het eruit gaat zien op basis van wat jullie in gedachten hebben, tekenen we uit zodat je een idee krijgt. Daarna volgt een nieuwe afspraak met een proeverij van alles wat jullie gekozen hebben. Zo kunnen jullie beslissen of het de juiste keuze was, of dat er nog iets aangepast moet worden. 


Sweet table

Willen jullie meer dan alleen een bruidstaart? Of heb je een sweet sixteen party, een 'gewone' verjaardag, of een bedrijfsfeest? Dan is een sweet table ook een mogelijkheid. Niet één taart maar meerdere. Of een taart met losse gebakjes. Alleen maar losse gebakjes, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Gewoon een tafel vol met van alles wat. Dat is toch snoepen en genieten? Ook dan kunnen wij je helpen met een keuze maken. Wat past er mooi bij elkaar en smaakt ook nog eens verrukkelijk? Hoeveel heb je dan nodig voor hoeveel gasten? Er is zoveel mogelijk. En dan uiteraard ook nog eens mooi en in stijl gepresenteerd.


Luxe gebak

Heb je een feest of een bijzondere gelegenheid zoals een doop of een pensionering en zoek je naar gebak? Iets bijzonders? Iets aparts? Bij De Taarthoeve vind je het! Net als een bruidstaart en sweet table ook op bestelling want iedere smaak is weer anders. Het kan allemaal.De Taarthoeve

Boerenkamplaan 61, 5712 AB  Someren

info@detaarthoeve.nl

Tel. 06-48812280